• DOLAR 32.563
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2491.727
  • ...
Diyarbakır valiliğinden banka soygunu ile ilgili açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır’da bu gün saat 16.30 sıralarında özel bir bankada yaşanan soygun olayı ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Diyarbakır valiliği, soyguncunun yakalandığını belirterek, şahsın 4 ayrı suçtan arandığını bildirdi.

Yaşanan  soygun olayında banka güvenlik görevlisinin yaralandığı ve olayı gerçekleştiren şüphelinin suçüstü yakalandığı belirtilen açıklamada;  soyguncunun özel güvenlik görevlisi olan C.Y.’yi boynundan bıçakla yaralamak suretiyle etkisiz hale getirdiği ve güvenlik görevlisine ait silahı da kullanarak bankadan 24 Bin 240 TL parayı aldıktan sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştığı ifade edildi.

Şanlıurfa  Yolu Kantar Kavşağında bulunan özel bir banka şubesine soygun yapan M.S.’nin 27 yaşında olduğu belirtilen açıklamada,  bankanın alarmının çalması üzerine yaklaşık 3 dakika içerisinde olay yerine gidildiği belirtilerek, “M.S. isimli şahıs, suçta kullanılan bir adet bıçak, güvenlik görevlisine ait silah ve çalınan 24 Bin 240 TL para ile birlikte kovalamaca sonucu yakalanmıştır.” ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada ayrıca M.S’nin yapılan sorgulamasında daha önce işlediği Yaralama, Silahla Tehdit, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma ve Sağlama ile Tutuklu/Hükümlünün Cezaevinden Kaçması gibi 4 ayrı suçtan arandığının tespit edildiği belirtildi.           

Yaralı özel güvenlik personeli, hastaneye kaldırıldığı belirtilen açıklamada, görevlinin tedavisinin devam ettiği ifade edildi. - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir