• DOLAR 32.35
  • EURO 35.121
  • ALTIN 2310.274
  • ...
Ne kadar para o kadar hizmet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır`ın merkez Kayapınar ilçesi Dicle Kent mahallesinde yollar bozuk olduğu için vatandaşlar adeta isyan ediyor.

İlke Haber Ajansı`na (İLKHA) konuşan vatandaşlar bozuk yollardan dolayı tepkilerini dile getirerek yetkililerin sorumsuzluk örneği sergilediklerini belirttiler.

Yıllardır bu yolların aynı şekilde olduğunu ve kimsenin bu durumla ilgilenmediğini kaydeden Ramazan Almaz, Bütün zenginlerin, parası olanların, belediyede torpili olanların, dayısı olanların, asfaltları yapıldı, bu yol sahipsizdir diye yapılmıyor. Diğer yolları asfaltlarını iki günde bitiriyorlar bu yolun asfaltını bir yıldır yapılmıyor. Bu böyle devam ederse yolu kapatmayı düşünüyoruz, yolu kapatmasak yapmayacaklar. Ne kadar para o kadar hizmet.” dedi.

“Sokaklar tozdan geçilmiyor”

Defalarca yetkililere başvuru yaptıklarını fakat olumlu bir netice alamadıklarını dile getiren Almaz son olarak şunları dile getirdi:

“Fen işleri müdürlüğü buraya geldi, asfalt şefi geldi ve şantiye şefi geldi. Para olmadığı için çözüme ulaşılamadı. Hava yağışlı olduğu için toz yok, bir gün güneş açsın burası tozdan geçilmiyor. Sözde burada okul okuyan öğrenciler var ama çamurun içinden geçilmiyor, artık köhne mahallelerden daha beter bir hale geldi.”( Emrah Deniz, Hamza Adıyaman / iLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir