• DOLAR 32.334
  • EURO 35.093
  • ALTIN 2294.885
  • ...
Dinle İlgisi Olmayanlar Kirli Ellerini Üzerinden Çeksin!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bir yandan dini kirli emellerine alet eden Türk milliyetçisi (dini motifli) gruplar, diğer yandan İslam’la savaşı misyon edinen Marksistler…

Kürd Halkı her ikisinden de çok çekti…

Irkçı faşistler, Pkk’nin şahsında kendilerinden 400 sene evvel aziz İslam’ı kabullenmiş Kürd halkını zerdüşlük, ateşperestlik gibi sapkınlıklarla itham ederek, Türkler’in ırkçılık ateşine odun taşırken, Marksistler de Müslümanların mukaddes değerleriyle savaşını aralıksız sürdürmekte.

Son saldırı da Cizre’de yaşandı. Marksist zihniyet kimliğini istismar ettiği halkın dini değerlerini dejenere etmek için elinden geleni yapıyor.

 Her sene mukaddes Ramazan ve Kurban bayramlarını Müslüman halkımız için yasa dönüştürmek isteyen ve bu amaçla güçlü olduğu yerlerde şiddete başvuran zihniyet, bu kez Cizre’de Müslüman halka Kutsal Kurban Bayramı’nı kutlamama çağrısı yaptı.

Cizre’de “Sivil Cuma” adıyla gerçekleştirilen etkinlikte “bayramı kutlamayın” çağrısı yapıldı.

Sözde imam Sait Özdemir adlı şahıs, Cizre’de “militarist zihniyetin vahşetleri”ni hatırlatarak “Herkes protesto için evinde otursun, bayramı kutlamasın”  şeklindeki çağrısıyla “faşist zihniyetin icraatlarını bahane ederek” İslam’ın mukaddes değerlerine saldırmayı bu sene de sürdürmüş oldu.

Bu durum 1400 yıldır İslam’la şeref bulmuş bulunan Kürd kamuoyunun tepkisini çekerken, halk: “Dinle İlgisi Olmayanlar Aziz Dinimizden Kirli Ellerini Çeksin” çağrısında bulundu.

Azad RASTAN / Bangaheq

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir