• DOLAR 32.602
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2501.223
  • ...
Muş Kent Konseyi, HÜDA PAR`ı ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kent Konseyi Başkanı Deniz Koçmen ve beraberindeki heyet ile birlikte Hür Dava Partisi Muş İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren HÜDA PAR İl Başkanı Şirin Çağlayan, gençlerin toplum içerisinde etkin bir rol üstlendiklerini ve toplumsal sorunlarda sürekli gençlerle diyalog içerisinde olmak istediklerini vurguladı.

Başkan Çağlayan, “Geleceğe dair, Gençliğe hizmet noktasında sizin bu teşkilatlanmanızı çok önemli bir adım olarak görüyoruz. Gençler toplum içerisinde etkin bir rol üstleniyor. Toplumsal sorunlarda sürekli gençlerle diyalog içerisinde olmalıyız. Gençliğimizin karşı karşıya kaldığı birçok sorun var. Fakat gençliğimizin içerisinde bulunduğu en önemli sorun yaşanan manevi boşluktur. Tarih boyunca insanlığa hizmet ve önderlik yapmış olan ecdadımızın bugünkü gençliği yaşanan bu manevi boşluk nedeniyle,  maalesef Avrupai yaşam tarzını kendisine hayat standardı olarak benimsemiş ve özünden kopmuş bir durumdadır. Müslüman bir toplum ve bireyler olarak yapacağımız her faaliyette gayemiz öncelikle büyük tahribatlara uğramış değerlerimizi yeniden ihya etmeye çalışmak olmalıdır. Bir yapı oluşturmak istiyorsak, oluşturmak istediğimiz yapıyı sağlam temeller üzerine inşa etmemiz ve hedefe ulaşma noktasında ağır davranmamız ve sabırlı olmamız gerekir. Toplumun maslahatına yönelik yapacağınız tüm faaliyetlerde sizlerin yanında olacak ve destekçiniz olacağız. İstediğiniz her konuda görüş alışverişinde bulunmaya hazırız. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.`` dedi.

Kent Konseyi Başkanı Deniz Koçmen de gençlerin toplum için çok önemli olduğunu belirterek, “Yarının büyükleri olacak gençlere gereken değer verilmelidir. Modernleşen dünyada gençlere sahip çıkılmalı. Bunun için üzerimize düşenleri yapmaya çalışacağız. Seçim dönemi yaklaşıyor ve biz de daha önce yaptığımız bir çalışma ile seçilme yaşının 25`e düşürülmesini sağladık. Gençlerin daha fazla söz sahibi olabilmesi için, tekrar seçilme yaşının 18`e düşürülmesi ile ilgili bir kampanya başlattık. Elimizden geldiğince toplum içerisinde gençlerin de söz sahibi olması için çalışacağız.” şeklinde konuştu. (Sezer Özer - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir