• DOLAR 32.542
  • EURO 34.913
  • ALTIN 2423.738
  • ...
İlkokul öğrencilerine kıyafet yardımı yapıldı?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe ilçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, beraberinde ilçe milli eğitim müdürü Mehmet Sabahattin Genç ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Alaaddin Özel ile birlikte, Kızıltepe İlçe merkezine bağlı Yarımca Mahallesi (Köyü) ilkokulunu ziyaret ederek öğrencilere kıyafet yarımında bulundu.

Okul idaresi ve öğretmenlerle sohbet eden kaymakam Ermiş, okuldaki başarı oranının yükselmesi için daha yoğun çaba sarf edilmesini istedi.

Okul ihtiyaçlarının giderilmesi için destek vereceklerini söyleyen Ermiş, öğrencilerle de sohbet ederek, kendilerine okul ve dersleri ile ilgili sorular sordu.

Kaymakam Ermiş, daha sonra bir giyim mağazasının sponsorluğunda 80 öğrenciye çeşitli kıyafetler dağıttı.

İhtiyaç sahibi öğrencilere her zaman destek olduklarını ve destek olamaya devam edeceklerini belirten Kaymakam Ermiş, “ilçe merkezi olsun, köy okullarında olsun ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim kuşam ve diğer ihtiyaçları için her zaman destek olduk. olmaya da devam edeceğiz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alması için bugün sponsor olan firma gibi diğer firmaları, iş adamlarını ve hayırsever vatandaşları da desteğe davet ediyoruz.” dedi.  

Ermiş son olarak, sponsor mağaza  yetkililerine katkılarından dolayı teşekkür etti. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir