• DOLAR 32.588
  • EURO 34.81
  • ALTIN 2498.91
  • ...
1 ton 200 kiloluk balık görenleri şaşırtıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İzmir`den satın alınarak Batman`a getirilen 1 ton 200 kilo ağırlığındaki dev Orkinos balığı görenleri şaşırttı. Boyu 3 metre olan balığın kilosunun 15 TL`den satılacağı öğrenildi.

Dev Orkinos balığı hakkında açıklamada bulunan balık satıcısı Mehmet Toy , “İzmir`den Batman'a getirdiğimiz 1 ton 200 kilo ağırlığındaki dev Orkinos balığını açık arttırmayla satın aldık ve dükkânımızda satışa sunduk. Vatandaşların balığa gösterdiği yoğun ilgi bizleri sevindirdi. 3 gün boyunca sergileyip daha sonra verilen siparişler doğrultusunda keseceğiz. Şu an itibari ile 1 ton 200 kilo. Kilosunu 15 TL'den satışa sunduk. Dünya genelinde en çok tüketilen balık Orkinos balığıdır. Kalp ve çocuk gelişimi için bire bir olan dev Orkinos`u,   Batman`a farkındalık oluşturmak için   getirdik.” diye konuştu.

Dev orkinos balığını Batman`da ilk kez gören Batmanlıların ise şaşkınlıkları yüzlerinden okundu. Balıktan almak isteyen vatandaşlar şimdiden kilo ile sipariş verirken, bazı vatandaşlar ise balık ile   hatıra fotoğrafı çektirdi .(Mehmet Mikyas-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir