• DOLAR 32.382
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2326.314
  • ...
`Yetimlerden Bir Kardeşiniz Olsun`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkezi Diyarbakır`da bulunan Yetim Öksüz ve Mağdurlar İle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Yetim-Der), ‘Yetimlerden Bir Kardeşiniz Olsun` kampanyası kapsamında İstanbul`da bir etkinlik düzenleyecek.

İstanbul`da faaliyetlerde bulunan İlim-Der`in katkılarıyla 28 Mart Cumartesi günü, ‘Yetimlerden Bir Kardeşiniz Olsun` kampanyası kapsamında Yetim-Der tarafından, İstanbul`da bir etkinlik düzenleneceği bildirildi.

“Hayırseverleri, yetim çocuklarla buluşturmayı hedefliyoruz”

Yapılacak etkinlikle ilgili konuşan Yetim-Der Başkanı Fikri Karavil, “Biliyorsunuz, yetim çocuklara katkıda bulunmak için her yıl farklı kampanyalar düzenleyerek, etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Tabi yıl içerisinde hayırseverlerin bize ulaştırdıkları nakli ve nakdi yardımları da bu çocuklarımıza ulaştırmaya çalışıyoruz. Fakat yapılan yardımlar yetersiz geliyor. Bu münasebetle bizler de başlatmış olduğumuz kampanyalarla hayırseverleri, yetim çocuklarla buluşturmayı hedefliyoruz.” dedi.

“Siz de bir yetime kardeş olmak istemez misiniz?”

Düzenlenecek olan etkinliğe tüm halkı davet eden Karavil, son olarak şunları sözlerine ekledi: “28 Mart Cumartesi günü Bağcılar Halk Sarayı`nda saat 20.00`de başlayacak olan, ‘Yetimlerden Bir Kardeşiniz Olsun` kampanyası kapsamında bir etkinlik düzenleyeceğiz.  Buradan tüm halkımızı bu programa davet ediyorum. Hayra açılan bu kapıya tüm hayırseverleri bekliyoruz. Ve diyoruz ki siz de bir yetime kardeş olmak istemez misiniz? Başını okşamak, yatağını ısıtmak, karınlarını doyurmak istemez misiniz? Etkinliğe katılacaklara şimdiden teşekkür ediyorum.”

Merkezi Diyarbakır`da olan Yetim-Der`in yetkilileri, Türkiye genelinde yaptıkları yardım faaliyetlerine ve kampanyalarıyla ilgili bilgilere ulaşmak isteyenlerin http://yetim-der.org.tr  web sitesinden takip edebileceklerini belirttiler. (İLKHA)   

Bu haberler de ilginizi çekebilir