• DOLAR 32.59
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2499.916
  • ...
Birecik`te Siyer Sınavı`nda dereceye girenler ödüllendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Şubat ayında düzenlenen Kutlu Doğum Siyer Sınavında dereceye girenlere platform üyesi Birecik Uhuvvet-Der tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Siyer yarışmasında ilçe bazında dereceye giren erkeklerin ödülleri dernek tarafından dernek binasında düzenlenen programla takdim edildi. Erkek yarışmacılara hediyelerini Şanlıurfa Yar-Der Başkanı Mustafa Bozkurt, kadınlara da derneğin bayan kolları tarafından takdim edildi.

Birecik`te dereceye girenler ve aldıkları ödüller ise şöyle sıralandı:

1`inci Kategoride dereceye giren 1`inci Ahmet Kaya`ya Android telefon, 2`inci İ. Halil Kaya`ya tablet ve 3`üncü Rukiyye Güç`e ise Kur`an okuyan kalem seti hediye edildi. 2`inci Kategoride dereceye giren 1`inci Yusuf Kırmızıtaş`a Android telefon, 2`inci Hasan Güneş tablet ve 3`üncü Ayşe Güneş`e de Kur`an okuyan kalem seti hediye edildi. Fakat 2`inci Kategoride 1`inci olan Yusuf Kırmızıtaş`a bırakmış olduğu iletişim bilgilerinden ulaşılamadığı için hediyesi takdim edilemedi. Kendisine ulaşıldığı zaman hediyesinin takdim edileceği belirtildi.

3`üncü Kategoride ise 1`inci Sedef Güneş 200 TL, 2`inci M. Furkan Kaya Mp 4 çalar ve 3`üncü İslim Bozkurt da 50 TL ile ödüllendirildikleri bildirildi.  (Abdurrahman Bozkurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir