• DOLAR 32.376
  • EURO 35.018
  • ALTIN 2325.854
  • ...
İstanbul Valisinden Patlamayla İlgili Açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL - İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kağıthane'deki bombalı saldırıya ilişkin, "Şu anda açıklayabileceğimiz bir bilgi yok. Çalışmalar devam ediyor. Bunun nereden ve kim tarafından kaynaklandığı detaylarıyla belirlendikten sonra sizlerle paylaşılacak" dedi.

Şahin, "Bereket Ormanları" projesi kapsamında gerçekleştirilen fidan dikiminin ardından gazetecilerin, dün akşam Kağıthane'deki Adımlar dergisine düzenlenen bombalı saldırıyla ilgili sorularını yanıtladı.

Olayda bir kişinin öldüğünü, 3 kişinin yaralandığını anımsatan Şahin, "Patlamanın detayları emniyetteki arkadaşlarımız ve uzmanlarımızca inceleniyor. Şu anda açıklayabileceğimiz bir bilgi yok. Çalışmalar devam ediyor. Bunun nereden ve kim tarafından kaynaklandığı detaylarıyla belirlendikten sonra sizlerle paylaşılacak" diye konuştu.

Şahin, bir gazetecinin, "Bomba yapımı sırasında patlama olduğu söyleniyor, bu konuda bilgi var mı?" sorusuna "O konuda netleşmiş hiçbir şey yok. 'Dışarıdan, içeriden şöyle ya da böyle olmuştur' diyemem. Ancak teknik incelemeler detaylı yapıldıktan sonra sizlerle paylaşabiliriz" yanıtını verdi.

Vali Şahin, başka bir gazetecinin, "DHKP/C'nin saldırıyı üstlendiğine dair bilgiler var. Netleşmiş bilgi söz konusu mu?" sorusunu da "O teyit edilmiş bir bilgi değil. Arkadaşlar çalışıyor" diye yanıtladı.

AA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir