• DOLAR 32.389
  • EURO 35.097
  • ALTIN 2326.831
  • ...

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Bingöl İl Müdürü Naci Özdemir, 2 Nisan 2015 Perşembe günü Malatya’da fuar ve fabrika ziyaretlerini kapsayan iş gezisi düzenleneceğini bildirdi. 

Fuara katılmak isteyen iş adamlarının 31 Mart 2015 tarihine kadar KOSGEB Bingöl hizmet merkezine başvuruda bulunmaları gerektiğini belirten Özdemir, işletmelerin iyi örneklerle buluşturulması, deneyim aktarımı-tecrübe paylaşılmasının ve işletmeler arası etkileşim düzeyinin arttırılması amacıyla çeşitli etkinliklerin yapılmasının önem arz ettiğini söyledi.

Özdemir, "Firmalar arası tecrübe paylaşım-deneyim aktarım ile fuar gezimizin KOBİ'lerimiz ve ilimiz ekonomisi için faydalı olacağını umuyorum. Bu amaçla Bingöl Hizmet Merkezi Müdürlüğümüzce 2 Nisan 2015 Perşembe günü Malatya ili fuar ve fabrika ziyaretlerini kapsayan iş gezisi düzenlenecektir. Geziye katılım bedeli 40 lira olup son başvuru tarihi 31 Mart 2015 Salı günüdür. Başvurular Bingöl Hizmet Merkezi Müdürlüğümüze yapılacaktır." diye konuştu.  (İLKHA)