• DOLAR 32.359
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2309.021
  • ...
Gaziantep`te çeşitli olaylara karışan 15 zanlıdan 7`si tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`te meydana gelen oto hırsızlığı, kapkaç, yağma, kasten yaralama, işyerinden hırsızlık, çocuk kaçırma ve alı koyma olayları ile ilgili 15 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 18 Şubat tarihinde Aydınlar Mahallesi Bahattin Nakipoğlu Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, kesici alet kullanarak bir kişiyi gasp eden A.Y isimli şahıs, 19 Mart tarihinde yakalanarak, işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

05 Mart günü saat: 13.00 sıralarında Pancarlı Mahallesi Zübeyde Hanım Bulvarında meydan gelen diğer bir olayda da, bir kişiyi darp ederek üzerindeki 20 bin TL parayı gasp eden E.Ö, H.Ç, E.Ö. ve Y.S. isimli 4 şahıs yakalanarak, çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

20 Mart günü saat: 22.30 sıralarında Değirmiçem Mahallesi Ökkeş Bahri Caddesinde park halinde bulunan 27 HB 104 plakalı aracı çalmaya çalışan M.İ, N.A ve H.A isimli 3 şahıs suçüstü yakalandı. H.A. isimli şahıs tutuklanırken, diğer 2 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

21 Martta meydana gelen iki ayrı olayda, Batıkent Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerinde, bir çocuğu kaçırdıktan sonra boş bir araziye götürerek darp eden ve cep telefonunu gasp eden E.S, A.U ve E.G. isimli 3 şahıs, gasp ettikleri cep telefonu ile birlikte yakalandı. Yakalanan şahıslar çıkarılmış oldukları adli makamlarca adli kontrolle serbest bırakıldı.

Yine aynı tarihte meydana gelen diğer olayda da, Budak Mahallesi Ali Fuat Cebesoy Bulvarı üzerinde özel bir dershane önünde bir kişinin cep telefonunu çalan İ.H.Y. ve C.P isimli şahıslar çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

Onat Kutlar Mahallesi 25 nolu Cadde üzerinde 22 Mart`ta bir pide fırınına girerek yazar kasayı çalan M.B isimli şahıs, çaldığı yazar kasa ile birlikte yakalanarak çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Aydıntepe Mahallesi, Şehit Zeki Acar Sokakta meydana gelen son olayda ise, ismi belirtilmeyen bir şahsı eve kilitleyerek darp eden ve kesici alet ile yaralayarak cep telefonunu gasp eden C.G. isimli şahıs, aynı gün gasp ettiği cep telefonu ile birlikte yakalanıp, çıkartıldığı adli mahkemece serbest bırakıldı. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir