• DOLAR 32.347
  • EURO 35.12
  • ALTIN 2310.164
  • ...
İnşaatı devam eden Eyyübiye Hastanesi masaya yatırıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda; ilk önce, daha önceki toplantıda alınan kararların bir değerlendirmesi yapıldı. Buna göre; devlet hastanesi inşaatının büyük bir kısmının tamamlandığı, ağız ve diş sağlığı merkezininse bittiği ve mayıs ayında açılabileceği belirtildi. Hastane kompleksi için altyapı çalışmalarının devam ettiğinin belirtildiği toplantıda; elektrik konusunda sorunların çözüldüğü, doğalgaz hattı çekilmesi içinse abonelik anlaşması yapılacağı kaydedildi.

Hastaneye ulaşımı sağlayacak karayolu ağının da görüşüldüğü toplantıda; ilgili kurumlar tarafından belirlenecek güzergâhlarda kavşak çalışması yapılacağı kararlaştırıldı. Son olarak hastanenin drenaj çalışmalarının görüşüldüğü toplantıda Vali İzzettin Küçük; daha önce yapılan toplantıda alınan kararlarda ne aşamada olduklarını görüşmek ve son durumu görmek amacıyla toplandıklarını belirtti. Toplantıya katılanlara koordineli bir şekilde çalışılmasıyla, sonuca daha hızlı varılabileceğini aktaran Vali Küçük; hastaneyi bir an önce tamamlayarak planlanan sürede hizmete açmak istediklerini dile getirdi.

Yaklaşık bir saat süren toplantıya Vali İzzettin Küçük’le birlikte; Vali Yardımcısı Cengizhan Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet İnan, İl Sağlık Müdürü Erdoğan Duran, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Cihan Ekmen, DSİ 15. Bölge Müdürü Oğuz Kasap, Şuski Genel Müdürü Ferit Dağdeviren, Aksagaz, Dedaş ve Toki yetkilileriyle birlikte Hastane inşaatı yüklenici firma temsilcileri katıldı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir