• DOLAR 32.376
  • EURO 35.064
  • ALTIN 2325.797
  • ...
Durgan: Öncelikli sorunumuz elektrik sorunudur
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Murat Durgan, ilçe teşkilatı yürütme kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleriyle birlikte göreve yeni başlayan Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette; kendisine eşlik eden yürütme kurulu üyelerini Vali Koçak’a tanıtan Başkan Durgan, daha önce görev yaptığı illerdeki başarılı hizmetleriyle takip ettiği Vali Ömer Faruk Koçak’ın Mardin’de göreve başlamış olmasının kendileri açısından bir şans olduğunu söyledi.

Yeni görevinde Vali Koçak’a başarılar dileyen Başkan Durgan, dillerin ve dinlerin barış içerisinde yaşadığı, hoşgörüsü ile bütün dünyaya model bir kent olmayı hak etmiş olan Mardin’de görev yapmanın aslında idareciler için bir şans olduğunu söyledi.

Her görev yerinin kendine göre zorlukları olduğu gibi güzel yanlarının da olduğuna işaret eden Durgan, “Mardin, kendisine münhasır farklı bir yapısı var. Farklı dil ve dinlere mensup sıcak ve samimiyetlileriyle bilinen Mardinlilerin, tıpkı kendileri gibi sıcak, samimi ve güler yüzlü bir valiye sahip olmaları bize göre bir şanstır. Mardin’in en büyük ilçesi olan Kızıltepe adına, Kızıltepe halkı adına sizlere hayırlı olsun diyor, heyetim adına yeni görevinizde üstün başarılar diliyoruz. Bu ziyaret vesilesiyle; ilçemizin en büyük sorunu olan Elektrik sorunu konusunda sizlerden, sorunun çözümü noktasında ortak hareket ve duyarlılık beklediğimizi ifade etmek istiyorum. Özellikle tarımsal sulamanın başladığı dönemlerde sıkıntılarımızın hat safhaya ulaştığını bu sorunun çözümü noktasında ortak hareket ve duyarlılıkla üreteceğimiz çözümün öncelikli sıkıntıların başında geldiğini belirtmek isterim.” dedi.

İlçenin sağlık, eğitim ve ulaşımı konusundaki sıkıntılarından da söz eden Durgan, siyaset ve bürokrasi olarak el ele verildiği takdirde var olan hiçbir sorunun çözümsüz kalmayacağına inandığını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Koçak, “Kızıltepe’mizin sahip olduğu potansiyelin bilincindeyim. Mardin’in nüfus yoğunluğu itibarıyla en önemli ilçelerinin başında gelen Kızıltepe’nin mevcut sorunlarının çözümü noktasında gerekli desteği vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Dile getirilen sorunların başında olan elektrik sorununun çözümü için başlatmış olduğumuz bir çalışma var. Bu çalışma kapsamında arkadaşlarımız gerekli raporlama çalışmalarını yürütmektedir. İnşallah hep birlikte çalışarak, el birliğiyle bütün sorunların üstesinden geleceğiz.” diye konuştu. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir