• DOLAR 32.367
  • EURO 35.048
  • ALTIN 2326.05
  • ...
Erzurum ASP' de  aday memur eğitim programı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen eğitim programında bir konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü  Sedat Abdulhakimoğulları,  35 personele aday memur eğitimi verildiğini anımsatarak,  eğitim programının kurum misyonu açısından önemli olduğunu ifade etti.

 2014 ve 2015 yıllarında kurma ataması yapılan personele eğitim verildiğini anımsatan Abdulhakimoğulları, ‘’ İl müdürlüğümüze ataması yapılan 5 sosyolog,  9 sosyal çalışmacı, 6 psikolog, 1 avukat, 2 çocuk gelişimci, 2 öğretmen, 8 memur ve 2 hizmetli olmak üzere toplam 35 arkadaşımız bu eğitime katılmaktadır. Adaylık eğitimi ile, kurumumuzun hizmetlerinin gerektirdiği  bilgi ve becerilerin kazandırılması, hizmetlerin zaman ve kaynak israfına meydan verilmeden en verimli şekle  yerine getirilmesi, devlet memurlarının ortak vasıflarıyla ilgili bilinmesi gereken asgari bilgiler ile aday memurların görevlerini yürütebilmeleri için gerekli bilgi ve becerilerin kazandırılması, amacıyla   düzenlenen  eğitim programı, 13 Mayıs’a kadar devam edecektir’’ dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Şube Müdürü Nurullah Taşçı ise eğitim programında yer alacak konu başlıkları ile ilgili bilgi verdi. ( i.Halil Kurt - İLKHA )

Bu haberler de ilginizi çekebilir