• DOLAR 32.602
  • EURO 34.814
  • ALTIN 2497.565
  • ...
Hasankeyf Kaymakamından yaşlılara ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hasankeyf Kaymakamı Ayca ve eşi,    Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şehmus Bıçakçı ile beraber   ilk önce Kale Mahallesinde oturan 90 yaşındaki Zero Gizmen isimli yaşlı kadını ziyaret etti.

Daha sonra Bahçelievler Mahallesine geçen Kaymakam Ayca, burada ikamet eden 80 yaşındaki Bedriye Sali`yi de ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Son olarak Ayca, eşi Nazlı Gökçen Hanım ile birlikte Bahçelievler Mahallesi 103. Sokakta oturan 76 yaşındaki Emin Tekeş ve 70 yaşındaki Emine Tekeş`i ziyaret eden Kaymakam Ayca ve beraberindekiler, yaşlıların sorunları ve  ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

“Yaşlılarımıza sahip çıkmamız gerekiyor”

Ziyaret esnasında bilgi veren Kaymakam Ayca, hayatın doğası gereği her insanın yaşlanabilme durumu ile karşı karşıya kalacağını belirterek, yaşlılarımıza sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Kaymakam Ayca, “Yaşlılık insanın doğası gereğidir. Bu nedenle gençliklerinde bizler için fedakârca, bizler için durmadan didinen yaşlılarımıza sahip çıkmamız gerekiyor.” dedi.

Ziyaret sırasında, yaşlılara hediye olarak gıda paketi verildi. Ayrıca sağlık sorunu olanlara gerekli desteğin yapıldığını ve bu desteklerin devam edeceği belirtildi.

Kaymakam Ayca`nın eşi Nazlı Gökçen de, yaşlılarla uzun uzun sohbet etti. Yaşlılar, gördükleri ilgi ve alakadan oldukça memnun olduklarını dile getirdiler.(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir