• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...

Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından 26 Mart Perşembe günü saat 13.00’te Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan “Bin Genç, Bin İşveren İstihdam Buluşması” projesinin açılış töreni düzenlenecek. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürü Dr. Nusret Yazıcı’nın yanı sıra proje ortakları ve Batman iş dünyasının yoğun katılımı bekleniyor.

İŞKUR Batman İl Müdürlüğü, Batman Üniversitesi, BATSO, Esnaf ve Sanatkârları Odalar Birliği, Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanlığı, Serbest Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası Başkanlığı, MÜSİAD Batman Şubesi, TÜMSİAD Batman Şubesi ve Birlik Vakfı Batman Şubesinin ortaklaşa düzenlediği “Bin Genç, Bin İşveren İstihdam Buluşması” projesi İŞKUR Organizatörlüğünde yapılıyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Besim Eviz, “Gençlerin iş hayatına katılım provası olan bu projemiz Batman iş dünyası için ve iş hayatına yeni atılacak. Gençlerimiz için farklı bir bakış açısı, gençlerin nitelik kazanması ve işverenlerin kalifiye eleman ihtiyacını karşılamasını sağlayacaktır. İlimiz için bu anlamlı ve faydalı projenin açılış törenine tüm halkımız davetlidir.” dedi.  (İLKHA)