• DOLAR 32.564
  • EURO 34.726
  • ALTIN 2411.152
  • ...
RTEÜ İlahiyat Fakültesi'nde devir-teslim töreni
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Üç yıldır İlahiyat Fakültesi Dekanlığı görevini sürdüren ve görev süresi dolan Prof. Dr. Süleyman Mollaibrahimoğlu, düzenlenen törenle dekanlık görevini YÖK Genel Kurulu tarafından atanan Prof. Dr. Salih Sabri Yavuz'a devretti.

İlahiyat Fakültesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen devir teslim töreninde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman bir konuşma yaptı. Prof.Dr. Karaman konuşmasında, görevde bulunduğu süre içerisinde İlahiyat Fakültesine ve Üniversiteye sağladığı katkılardan dolayı Prof. Dr. Süleyman Mollaibrahimoğlu’na teşekkür ettikten sonra, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi görevini sürdürmekte iken, dekanlık görevine atanan Prof. Dr. Salih Sabri Yavuz’a ve  yönetimine de başarılar diledi.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Orhan Karslı ve Prof. Dr. İstiklâl Yaşar Vural ile İlahiyat Fakültesi akademik ve idari personelinin katıldığı tören sonunda, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, yapmış olduğu hizmetler dolayısıyla Prof. Dr. Süleyman Mollaibrahimoğlu’na teşekkür plâketi verdi.  (İlyas Tunç-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir