• DOLAR 32.449
  • EURO 34.49
  • ALTIN 2476.23
  • ...
Ceyhan Camilerinden Van İçin 32 Bin TL Toplandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ülke genelinde başlatılan depremzedelere yardım kampanyası kapsamında Ceyhan merkez ve köylerdeki camilerinde cuma namazı sonrası toplanan para miktarı 32 bin lira olarak açıklandı.

Ceyhan Müftüsü Halil Şekerci, Van`da meydana gelen deprem nedeniyle ülke genelinde yardım kampanyalarının devam ettiğine değinerek;"Millet olarak dar günde birlikteliğimizi gösteriyoruz. Yurdun birçok yerinden yapılan yardımlara Diyanet İşleri Başkanlığı olarak bizler de katıldık. Halkımız yardımlara büyük ilgi gösterdi."dedi.

Depremzedeler için Ceyhan İlçesi camilerinde cuma namazı sonrası 32 bin lira toplandığını açıklayan Şekerci; "Van`daki deprem olayı, milletimizi tek vücut haline getirmiştir. Van da meydana gelen bu olayın acısını doğusuyla batısıyla, kadını ve erkeğiyle, küçüğü ve büyüğü ile tüm ülkemiz insanları yüreğinde hissetmiştir. Van`daki kardeşlerimize yardım etmek için tüm insanlarımız seferber olmuştur. Bu vesile ile Ceyhan`daki tüm kardeşlerimiz elinden gelen hem maddi ve manevi yardımları devam etmektedir.

İlçelerimiz ve köylerimizde yapılan yardımlarla inşallah orada bulunan kardeşlerimizin sıkıntılarının giderilmesine az da olsa katkı sağlarız. Bu vesile ile yardımda bulunan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Allah yapılan bu yardımları kabul etsin." dedi.

Ayhan Kaya-İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir