• DOLAR 32.373
  • EURO 34.987
  • ALTIN 2326.13
  • ...
Bakan Canikli, Giresun`da açılış ve temel atma törenine katıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatının temel atma törenine katıldıktan sonra,  Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi`nde yenilenerek hizmete giren  birimlerde incelemelerde bulundu.

Bakan Canikli, Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi salonunda yapılan törende, Türkiye`nin dünyada sağlık hizmeti noktasında örnek ve dünyanın her yerinden sağlık hizmeti alınan ülke konumuna geldiğini söyledi.

Bakan Canikli, “Yılda sağlık hizmeti Giresun nüfusunun beş katı. Sürekli hastane açıyoruz, sürekli uzman doktorlar geliyor. Aile hekimleri atanıyor. Normalde her geçen gün sağlık talebi azalması beklenirken, artmaya devam ediyor. Bunun bir anlamı var. 2003 yılına kadar insanlarımızın ulaşamadığı için sağlık hizmetleri ertelemişti. Şimdi vatandaş taleplerin yerine getirileceğini bildiği için sürekli sağlık talebinde bulunuyor” dedi.

Bakan Canikli konuşmasının devamında Giresun ve Ordu arasında açılacak havalimanın tamamlanmasıyla Giresun`a hava ambulansı hizmetinin de başlayacağını ifade etti.

Bakan Nurettin Canikli, hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ettikten sonra,   milletvekilleriyle birlikte partisinin İl Kadın Kolları 4. Olağan Kongresine katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından tek listeyle gidilen kongrede Rabia Hafızoğlu, yeniden Giresun İl Kadın Kollar Başkanı seçildi. (Hakkı Yavuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir