• DOLAR 32.376
  • EURO 35.064
  • ALTIN 2325.797
  • ...
Cizre Nuh Gıda Bankası Suriyeli engelli anneye sahip çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ayırım gözetmeksizin yaptığı yardımlarla mağdurların umudu olan Cizre Nuh Gıda Bankası, Cizre’ye yerleşen Suriyeli Mehe Musa adındaki engelli anneye yaptığı düzenli yardımlarla sahip çıktı.

Yardımlarla ilgili bilgi veren Cizre Nuh Gıda Bankası Yardım Komisyonu Başkanı Savaş Topal, “Bu engelli annemizin eşinin şuan Suriye’de bir takım nedenlerden dolayı gelemediği söyleniyor. Eşi engelli haliyle sınırı aşıp gelmiştir. Cizre’nin Cudi Mahallesinde ikamet etmekte olan bu bacımız bir hayırseverin kendisine tahsis ettiği bir evde 2 çocuğu ile hayatını idame ettirmektedir. Bu bacımıza duyarlı komşuları tarafından Cizre Nuh Gıda Bankamıza müracaat edildikten sonra durumları hakkında bilgi sahibi olduk. Yaklaşık 5 aydır düzenli bir şekilde kendilerine yardım götürmekteyiz. Bu hayra vesile olan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.” dedi.

Topal ayrıca, “Bu bacımızın bir ve 7 yaşında 2 çocuğu bulunmaktadır. Kendilerine vermiş olduğumuz temel gıda yardımlarının dışında bir takım ihtiyaçları bulunmaktadır. Kendisi bunları bize iletti. Bu bacımıza yardımda bulunmak isteyen hayırseverler olursa bu konuda kendilerine aracı olabiliriz.” diyerek hayırseverler çağrıda bulundu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir