• DOLAR 32.596
  • EURO 34.825
  • ALTIN 2510.073
  • ...
CHP`li Soysal`ı Hizbullah`tan dinlemişler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Akşam Gazetesi`nin haberine göre Gülen Grubu`na bağlı polislerin 3 bin kişilik dinleme listesini 2011`de gördüğünü belirten CHP`li Soysal, kendisinin Hizbullah Cemaati üyesi Zülküf Doğan ismiyle dinlendiğini söyledi. Soysal, kendisini dinleyenlerden şikayet oldu.

Öte yandan CHP`li Çetin Soysal`ın yukarıda dillendirdiği iddiayı daha önce de dillendirdiği öğrenildi. 28 Mayıs 2011`de ANKA`nın abonelerine servis ettiği haberde şu iddialara yer verildi:

3 binin üzerinde insanın teknik takibe ve dinlemeye takıldığına işaret eden Soyal, “Bana bu konuda bilgi geliyor. Herkes her an takip ediliyor. 3 bin kişilik liste dönem dönem artıyor. 3 binin üzerinde insanın çetelesi olduğunu söylüyorum” dedi.

3 bin kişilik listede, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, CHP`nin mevcut yönetimi, MHP`nin tüm yönetiminin yer aldığına dikkat çeken Soysal, “Bana ulaştırılan listede istifa eden 10 MHP`linin ismi var. MHP yöneticilerinin tamamı, Bahçeli de var” dedi.

Saadet Partisi yöneticilerinin de dinlendiğine dair kendisine bilgiler geldiğini belirten Soysal, “Rahmetli Necmettin Erbakan bile dinlenmiştir” dedi. “Bana bu konuda bilgi geliyor” diyen Soysal, “Herkes takip ediliyor. 3 bin kişilik liste dönem dönem artıyor. 3 binin üzerinde insanın çetelesi olduğunu söylüyorum” dedi.

“KASETLER YURT İÇİ KAYNAKLI”

Kasetlerin yurt içi kaynaklı olduğunu ve bu konuda oluşturulmuş ekipler olduğuna dikkat çeken Soysal, “İddia ediyorum, Meclis araştırma komisyonu kurulması halinde 10 günde bunlar ortaya çıkar. Meclis açılır açılmaz kaset ve dinlemelerle ilgili araştırma önergesi vereceğim. Meclis`te konuyla ilgili araştırma komisyonu kurulup bu işin ortaya çıkarılması lazım” dedi.

Susanıngulleri.biz

Bu haberler de ilginizi çekebilir