• DOLAR 32.37
  • EURO 35.038
  • ALTIN 2325.463
  • ...
HÜDA PAR`dan Fatih Kaymakamı`na ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL -  Şubat ayında yapılan İl Kongresi ile Hür Dava Partisi İstanbul İl Başkanlığı`na seçilen Erdal Elibüyük ziyaretlerine devam ediyor. Elibüyük`ün son ziyareti Fatih Kaymakamı Ahmet Ümit`e oldu. İl Başkanı Elibüyük, yardımcısı Metin Demir ile Fatih Kaymakamı`nı ziyaret etti.

Yaşanan sorunlara çözüm önerilerimiz var

Kaymakam ziyaretinde parti misyonlarını aktaran Elibüyük, “İstanbul ilimizde görev yapan mülki amirler ile tanışmak ve partimizin memleketimiz için ideal olan bir düzenin ve insanlığın refahı mutluluğu için HÜDA PAR`a önemli bir görev düşüyor. Özelde Türkiye genelde ise tüm dünyanın sorunlarına dair çözüm önerilerimiz var” dedi.

Bölgedeki yerel yöneticiler halkı kimliğinden uzaklaştırıyor

Bölgenin bölünme tehlikesi olmadığını, bugün en büyük sorununun yerel yönetimler ve ferasetten yoksun yöneticiler olduğunu aktaran Elibüyük, bölge halkının hızla inancından ve asıl kimliğinden uzaklaştırıldığını ifade etti. Yaşanan sorunların çözümünün HÜDA PAR olduğunu söyleyen Elibüyük, kendilerini kabul eden Ümit`e teşekkür etti. 

Bölge halkının inancına olan bağlılığını takdir ediyorum

Kaymakam Ahmet Ümit de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Uzun yıllar bölgede görev yaptım. Bölge halkının inancına olan bağlılığı beni çok etkiledi. Bunu takdir ediyorum. Kapımız her daim sizlere sonuna kadar açıktı. Bizler yaptığımız görevden ötürü sizleri ziyaret edemezsek de sizleri her zaman görüşmeye bekleriz” şeklinde konuştu. (Erkan Yavuz- İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir