• DOLAR 32.516
  • EURO 34.802
  • ALTIN 2428.624
  • ...
Esnaftan salavat kampanyasına destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu'nun her sene başlattığı ve bu senede ‘Hazreti Muhammed'e (sav) Her Güne Binler Salavat` kampanyasına destek vermek amacıyla Batmanlı esnaf halka ücretsiz zikirmatik dağıtımında bulundu.

Batman Mevlana Lisesi yanında bulunan çiğköfte dükkanı sahibi Özeden Çelik, Peygamber Sevdalıları Platformu'nun her sene başlatmış olduğu ‘Hazreti Muhammed'e (s.a.v.) Her Güne Binler Salavat` kampanyasına destek vermek amacıyla salâvat kampanyasını yaygınlaştırmak için, halka ücretsiz zikirmatik dağıttığını söyledi. 

Peygamber Efendimizin kutlu doğumu münasebetiyle halk arasında çekilen salâvatların hayrına ortak olmak amacıyla, halka bedava zikirmatik dağıttığını ifade eden Çelik, “Kampanyaya teşvik amacıyla zikirmatik dağıtımında bulunuyoruz. Dili zikir ile meşgul olanın kalbi iman ile coşar ve amel defteri ise inşallah hasenat ile dolar. Zikir, insanları dil afetlerinden de korur. Biz de bu amaç ile ve hayra ortak olmak maksadıyla halka ücretsiz zikirmatik veriyoruz.” dedi. (M. Sait Çelik – İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir