• DOLAR 32.349
  • EURO 35.124
  • ALTIN 2303.182
  • ...
Reklam SMS'leri vatandaşı bezdirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Son dönemde reklam ve pazarlama amaçlı ev ve mobil telefonlarına gelen çağrılar ile kısa mesajlar, tüketicilerin en çok şikâyetçi oldukları konular arasına girdi.

Genel seçimlerin yaklaşmasıyla beraber tanıtım çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Gelişmelerden vatandaşları haberdar etmek isteyen aday adayları, sürekli vatandaşların cep telefonlarına tanıtım SMS’leri gönderiyor.

Vatandaşlar, günün her saatinde cep telefonları ile elektronik posta adreslerine gelen reklam içerikli mesajların, vatandaşlar açısından çok büyük rahatsızlık kaynağı olduğunu ifade ettiler.

Seçim döneminde aday adaylarının SMS göndermelerine tepki gösteren Mahmut Kaçmaz, “Her Cuma günü ve diğer özel günlerde sayısız SMS alıyoruz. Bu durumdan çok rahatsızım. Alışveriş Merkezileri’nden gına geldi bize. Bu yetmiyormuş gibi şimdi de bu aday adaylarının SMS’leri çıktı ortaya. Yetkililerin bu işi çözmesini istiyorum. Aday adaylarının da SMS atmamalarını istiyorum.” diyerek tepkisini dile getirdi.

Mesajlardan bıktığını ifade eden Ayhan Koca ise, durumdan oldukça rahatsız olduğunu dile getirip, hem AVM’lere hem de aday adaylarına; ‘Mesaj göndermeyin bana’ diyerek sitemde bulunarak, yetkililerin bu duruma el atmasını istedi.

Koca, “Her Cuma günü aday adayları mesaj atıyor. Peki, daha önce Cuma yok muydu? Bu durumdan bıktık. Yeter artık” diyerek SMS’lerin gönderilmemesini istedi. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir