• DOLAR 32.598
  • EURO 34.828
  • ALTIN 2509.042
  • ...
Mustazafların resim sergisi devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mustazaflar Cemiyeti Diyarbakır Şubesi’nin 15-22 Mart tarihleri arasında Dünya Mustazaflarının çektiği acıları hatırlatmak amacıyla açtığı resim sergisi halkın yoğun teveccühü altında devam ediyor.

Mustazaflar Cemiyeti’nin Mustazaflar Haftası dolayısıyla açtığı resim sergisinin ilki, 18 Mart Çarşamba günü Park Orman Önünde, 2’ncisi de 19 Mart Perşembe günü Şeyh Said Meydanında açılmıştı. Resim sergisinin 3’üncü günü olan bugün ise sergi Diyarbakır Ulu Camii önünde açıldı.

 “İnsanlar gözyaşları içinde sergiyi geziyor”

Amaçlarının Dünya Mustazaflarının çektiği acıları hatırlatmak olduğunu belirten stant görevlileri, her yıl 15-22 Mart tarihleri arasında Dünya Mustazaflarının çektiği acıları hatırlatmak amacıyla anılan bu hafta da resim sergisini açtıklarını belirterek, “Resim sergisi bugün 3’üncü gününde burada açıldı. Diyarbakır halkı bu resim sergisine yoğun ilgi gösteriyor. Gözyaşları arasında bu sergiyi izliyorlar. Mustazafların çektiği acıları bir nebze olsun hissediyorlar.” sözlerini kullandılar

Serginin 2 gün daha devam edeceğini belirten stant görevlileri, standın yarın yani etkinliğin 4’üncü gününde Bağlar Kahve Önü Durağında, son gün olan 5’inci günün de ise Demirok Düğün Salonu önünde açılacağını söyledi. (Ali Fidancı-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir