• DOLAR 32.361
  • EURO 34.967
  • ALTIN 2325.089
  • ...
Murat Akansu ebediyete uğurlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dün Erzurum`dan Bingöl'ün Karlıova ilçesine gelirken yolda geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Kar Der Başkanı ve HÜDA PAR eski belediye başkan adayı Murat Akansu, bugün ebediyete uğurlandı.

Murat Akansu, bugün sabah saat 08.00`de ailesi ve sevenleri tarafında Karlıova merkez mezarlığında defnedildi. Salavatlar ve dualar eşiğinde defin edilen Akansu`nun cenazesinde sevenleri gözyaşlarına boğuldu. Defin işleminden sonra Akansu için Karlıova Süleymaniye İlim Camiinde taziyeler kabul edildi. 

Dün Erzurum'dan Bingöl'ün Karlıova ilçesine gelen Kar Der Başkanı Murat Akansu, saat 15.30 sıralarında Çat-Karlıova arasında 12 AR 427 plakalı otomobilinin şarampole yuvarlanması sonucu hayatını kaybetmişti.

Akansu`nun cenazesi yüzlerce araçlık konvoyla Karlıova ilçe merkezine getirildi. Binlerce sevenleri tarafında Salavatlar eşiğinde camiye getirilen cenaze, daha sonra Karlıova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yurt dışında olan ailesinin gelmesi için cenaze bugün defin edileceği öğrenildi. 

1968 yılında Karlıova'da dünyaya gelen Akansu, İlk ve orta öğrenimini Karlıova'da, lise öğrenimini ise İstanbul Denizcilik Meslek Lisesi'nde tamamlamıştı. Son dönemde Sosyoloji bölümünü okuyan Akansu, Karlıova Eğitim Kültür Sağlık Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği`nin (Kar Der) Başkanlığını yapıyordu.  (İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir