• DOLAR 32.379
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2325.646
  • ...
Erdoğan`dan izleme heyetiyle ilgii açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna'ya resmi ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yantıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çözüm sürecinde izleme heyetiyle ilgili soruyu yanıtlerken, şöyle konuştu:

"Ben gazetelerden okuyorum. Yani böyle bir şeyden doğrusu benim bir haberim yok. Şunu da da çok açık net söyleyeyim. Bu olaya da ben olumlu bakmıyorum. Çünkü Başbakanlığım döneminde de 'Akil insanlar içerisinde de bir grubun gitmesine nasıl bakarsınız, değerlendirirsiniz' dedikleri zaman bunları doğru bulmadığımı, böyle bir şey düşünmediğimizi o zaman da söylemiştim. Aynı şeyi şimdi de söylüyorum. Bunlar doğru şeyler değil."

Bunları doğru bulmuyorum

Erdoğan, "Birilerini tatmin için bu işler yapılmaz. Eğer bu işin yönetimi hükümette ise hükümet de burada üzerine düşeni, gerekeni başlattığı bir süreç üzerinde devam ettirmelidir. Öyle düşünüyorum. Bunun dışındaki süreç sadece kendi çerçevesi içerisinde kalmalıdır. Zaman zaman biliyorsunuz dağa bile çeşitli roman yazarları gönderilmiştir, gitmişlerdir. Ne netice alındı? Herhalde yeni romanlar mı yazdırılacak, böyle bir adım mı atılacak? Bunlara gerek yok, bunları doğru da bulmuyorum" dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir