• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Kılıçdaroğlu Palu'da konuştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Elazığ’ın Palu İlçesini ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Milletvekili Ali Rıza Septioğlu’nun mezarını ziyaret ettikten sonra belediye iş merkezi önünde halka seslendi. Kılıçdaraoğlu, “Palu’da oylarımızın çok düşük olduğunu biliyorum. Ama kabahat sizlerde değil, kabahat bizlerde.” dedi.

Kendisinin ve ailesinin geçmişini Palululara anlatan Kılıçdaroğlu, “Bingöl’ün Genç İlçesinde İlk ve Orta Okulu okudum. Elâzığ Ticaret Lisesi Mezunuyum. Elâzığ’a gitmek için hep Palu’dan geçerdik. Palu’da oylarımızın çok düşük olduğunu biliyorum. Âmâ kabahat sizlerde değil kabahat bizlerde. Biz gelmedik, oturmadık, çayınızı, kahvenizi içmedik ve derdinizi dinlemedik. Ankara’da oturup bize oy verin dedik. Bu olmadı, bu maya tutmadı.” ifadelerini kullandı.

Eski Milletvekili Ali Rıza Septioğlu ile olan bir anısını anlatan Kılıçdaroğlu, “Allah rahmet eylesin benim dostumdu. Genel Müdürlük yaptığım dönemde açardı telefonu, Kılıçdaroğlu sana bir şey söyleyeceğim bunu yapacaksın. Emret Şeyhim, niye yapmayalım elbette yapacağız derdim.” dedi.

Kılıçdaroğlu, konuşmasının sonunda Palululara “Ben sizin evladınızım, bu toprakların çocuğuyum, sizlerden destek istiyorum, sizden yetki istiyorum.” diyerek önümüzdeki seçimler için destek vermelerini istedi. (Ebubekir Alkan- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir