• DOLAR 32.589
  • EURO 34.937
  • ALTIN 2429.524
  • ...
Bahr: Seçim Sonuçları Filistin Halkına Savaş İlanı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin Parlamentosu Başkan Yardımcısı Ahmed Bahr, işgal rejiminde yapılan seçimlerin sonuçlarının Filistin halkına savaş ilanı anlamına geldiğini ve Siyonist toplumun daha çok fanatizme yöneldiğinin kanıtı olduğunu söyledi.

Bahr, bugün (18 Mart Çarşamba) Gazze kentinde Filistin Parlamentosu'nun açılış oturumunda yaptığı konuşmada, işgal rejimindeki fanatik güçlerin Gazze Şeridi'ne düzenlenen saldırılarla Filistin halkına yönelik birçok katliama imza atan terörist Netanyahu liderliğindeki Likud Partisi'ni seçtiğini ifade etti.

Seçim sonuçlarını Filistin halkına savaş ilanı ve Siyonist toplumun daha çok cinayete ve fanatizme yönelmesi olarak gördüklerini belirten Bahr, Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas ve müzakere heyetini işgal rejimiyle müzakerelere son vererek safları sıklaştırmak için direniş seçeneğini benimsemeye davet etti.

Bahr, işgal güçleriyle yapılan güvenlik koordinasyonuna son verilmesi ve işgal rejimiyle yapılan anlaşmaların iptal edilmesini isteyen Bahr, Filistin sabitelerini koruyacak kapsamlı bir milli program belirlenmesi için çalışmaya davet etti.

Filistin Haber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir