• DOLAR 32.508
  • EURO 34.813
  • ALTIN 2490.215
  • ...
Savcı Ayar`a Şüpheli Zarf
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

``Balyoz Planı`` soruşturmasını yürüten özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Ayar adına gönderilen bir evrak zarfı, savcının şüphelenmesi üzerine Beşiktaş`taki İstanbul Adliyesine çağrılan ilgili birimlerce, detaylı inceleme için İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Beşiktaş`taki İstanbul Adliyesinde görev yapan ve ``Balyoz Planı`` soruşturmasını yürüten özel yetkili Cumhuriyet savcılarından Hüseyin Ayar adına, bir kargo şirketinin elemanı tarafından adliye polis noktasına getirilen sarı bir evrak zarfı, savcının şüphelenmesi nedeniyle adliyeye çağrılan İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve bomba imha ekiplerince teslim alındı.

Ankara`dan bir avukatın ismiyle gönderildiği belirtilen zarfın teslimi konusunda bilgi verilmek üzere polis noktasından aranan Savcı Ayar`ın, ``göndericinin ismini bilmediğini ve evrak beklemediğini`` belirterek, zarfın ilgili birimlerce tutanakla açılması talimatını verdiği kaydedildi.

Bunun üzerine Beşiktaş`taki İstanbul Adliyesine gelen emniyet görevlilerine tutanakla teslim edilen zarf, yapılan ilk incelemenin ardından detaylı inceleme için İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
Kargo görevlisinin de polis noktasında bir süre bekletildikten sonra bırakıldığı bildirildi.
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir