• DOLAR 32.51
  • EURO 34.607
  • ALTIN 2499.109
  • ...
Timsah Gözyaşlarıyla Halkın Acısını Arttırmayın
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl`de PKK tarafından düzenlenen bombalı saldırıyla ilgili açıklama yapan Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, bu olayın PKK ve onların siyasi uzantılarının gerçek kimliklerini açık ve seçik olarak bir kez daha Bingöl halkına gösterdiğini belirterek, saldırıyı gerçekleştiren PKK ve onun siyasi uzantılarını esefle kınadığını ifade etti.

29 Ekim 2011 günü düzenlenen saldırıda 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 21 kişinin yaralandığını hatırlatan Atalay, yaralılardan birinin hayati tehlikesinin devam ettiğini belirterek, "Öncelikle bu saldırıyı gerçekleştiren terör örgütünün yandaşlarını ve destekçilerini esefle kınıyorum ve lanetliyorum. Allah`ın laneti onların üzerine olsun. Bu olay PKK terör örgütü ve onların siyasi uzantılarının gerçek kimliğini açık ve seçik olarak bir kez daha Bingöl halkına göstermiştir. Bugün ve bundan önceki dönemlerde terör örgütü ile organik bağını devam ettirenlerin, onlar adına siyasal zeminde mücadele edenlerin samimiyetsizliği de gün gibi ortaya çıkmıştır.

Bu acı günlerde bile samimiyetsizliklerini ve yalancılıklarını utanmadan, sıkılmadan, arlanmadan beyanat haline getirenlerin yaptıkları alçaklıktan da öte bir şeydir. Çünkü alçaklıkta bir irtifadır. Bunlar ancak çukur olabilirler. `Merdi kıpti şecaat arz ederken sirkatin söylermiş` Bu durum tam da böyle bir şey. Bu olayın üzerine timsah gözyaşları döküp acısı olan insanları ayrıca kahreden bu söylemler halk nazarında da büyük bir nefretle karşılanmaktadır.

Bingöl halkı eline fırsat geçtiği zaman Pol Pot rejiminden ve Stalin rejiminden daha zalim yöntemleri kullanabileceği aşikar olan bu örgüte ve destekçilerine karşı bugüne kadar dik durduğu gibi bundan sonra da bütün gücüyle dik duracaktır. Hiçbir tehdide boyun eğmeden birlik ve beraberliğini ve metanetini muhafaza edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" şeklinde konuştu.

Ali Yıldırım - İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir