• DOLAR 32.537
  • EURO 35.006
  • ALTIN 2436.59
  • ...
Ağaoğlu`na; Yaptığın  Çürük Binalar Nerede
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van`daki depremden sonra İstanbul bir kez daha gündeme oturdu. İstanbul`un fay hatları üzerindeki çürük binalarına dikkat çekmek isteyen uzmanlar ve inşaatçılar ilginç açıklamalarını sürdürüyor. Son olarak CNNTurk`te Tarafsız Bölge programına katılan Ali Ağaoğlu, ses getiren açıklamalar yapmıştı.

İSTANBUL`DA ÇÜRÜK EVLER YAPTIK İTİRAFI

Ağaoğlu, eskiden yeterince malzeme olmadığı için çürük binaların yapıldığını, kendisinin de çürük bina yaptığını itiraf etmişti.

Ağaoğlu, bundan yaklaşık on yıl öncesine kadar İstanbul`a yapılan binaların çoğunda deniz kumunun kullanıldığını itiraf etmişti. Ağaoğlu, o inşaatçılar arasında kendisinin de olduğunu söylemişti.

"O EVLER HANGİLERİ AÇIKLA"

Bu sözlerden sonra Twitter`da Ali Ağaoğlu hakkında yorum yapanlar aynı soruyu sordu: "Hangi evleri çürük yaptın!".İşte Twitter`daki yorumlar:

- Ali Ağaoğlu açık "çürük binalar yaptım" diyor, şimdi anlaşılıyor garajda ki arabaların kaynağı. Fakat o çürük evlerde şu anda kimler oturuyor?

- Ağaoğlu`na kimse hesap sormayacak mı? Bu evler nerede, kimler ölümü bekliyor?

- Ali Ağaoğlu; madem çürük binalar yaptın, yık yeniden yap. malının zekatı sayılmaz...

- Ali Ağaoğlu "herkes gibi ben de çürük bina yaptım" e nasıl zengin oldugun ortaya çıktı.

- "Herkes gibi biz de çürük binalar yaptık" diyen Ağaoğlu, özeleştirisi için `aferin adama, helal olsun, doğruyu söylüyor` övgüsü mü bekliyor?
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir