• DOLAR 32.562
  • EURO 34.877
  • ALTIN 2426.32
  • ...
Adana Basınından Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana`da 2 Kasım 2011 Çarşamba günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

ADANA HABER GAZETESİ: Adana`ya Deprem Uyarısı
Türkiye Kızılay Derneği Başdanışmanı Prof. Dr. Mete Işıkara, Hatay merkezli 7 ve üzerindeki büyüklükte bir depreme; Adana, Mersin ve Gaziantep`in hazırlıklı olması gerektiğini söyledi.

Burası Dağ Başı Ama Adana Sahipsiz Değil!
Günlerdir takibe aldığımız, çok önemli belge ve bilgilere ulaştığımız ENERJİ-SA`nın Tufanbeyli Termik Santrali Projesi`ndeki hukuk tanımazlığı en iyi anlatan fotoğraf Adana Haber`in objektiflerine işte böyle yansıdı. Ankara 3. İdare Mahkemesi`nin hakkında verdiği Yürütmeyi Durdurma Kararına rağmen onlarca iş makinesi ve yüzlerce işçi 24 saat çalışmaya devam ediyor.

Adana Duyarlılığını Gösterdi.
Van`da yaşanan deprem felaketinin yaralarının sarılması için Adana Valiliği`nin Van için başlattığı yardım kampanyasında şu ana kadar 13 milyon 750 bin TL toplandı.

Polisten Bayram Öncesi Sahte Para Uyarısı
Adana polisi, Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarında hayvan satan esnafı kalpazanlara karşı uyardı. Sahte para ile gerçek para arasındaki farkı uygulamalı olarak anlattı.

EKSPRES GAZETESİ: Adana`ya Sahip Çıkalım
Adana, dünya kentleri arasında önemli bir yere sahip ancak sürekli adliye haberleriyle anılması kentin güzelliklerine gölge düşürüyor.

Dokunsan Yıkılacak Evler Var
Kızılay Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Mete Işıkara, Hatay`da 7 şiddeti üzerinde deprem riski olduğunu, bunun Adana`yı etkileyeceğini söyledi. Adana`da dokunsan yıkılacak evler var, dedi.

Polisten Kalaşnikof Operasyonu
Adana polisi, korsan gösterilerin sık yapıldığı Barbaros Mahallesi`nde bir evde kalaşnikof bulunduğu ihbarı üzerine kar maskeli özel hareket timleriyle operasyon düzenledi. Operasyonda bir otomobilin bagajında 1 kalaşnikof ile 1 av tüfeği ele geçirildi.

Engellinin 3 Tekeri Motosikletini Çaldılar
Adana`da doğuştan yürüme engelli 35 yaşındaki İsmail Çiçek`in eli ayağı konumundaki üçtekerli motosikleti çalındı.

Ayhan Kaya-İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir