• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Umut-Der Gıda Bankası Şubat faaliyet raporunu açıkladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman’da yaptığı yardımlarla fakir ve yetimlerin umudu haline gelen Umut-Der Gıda Bankası, Şubat ayında yapmış oldukları yardımları kamuoyuyla paylaştı. Umut Kervanı Yardım Platformuna üye olan Batman Umut-Der Gıda Bankası,  Şubat ayında 320 fakir ve muhtaç aileye yardım yapıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Umut-Der Gıda Bankası Başkan Yardımcısı Ramazan Doğu,  “Derneğimiz kurulduğundan bu yana fakir ve muhtaçların umudu olmaya devam ediyor. Şubat ayında 320 aileye yardım ulaştırıldı ve yardımlar ulaştırılmaya devam ediyor. Bu ay içerisinde 65 aileye gıda, 137 aileye nakdi, 3 aileye ev eşyası ve 115 aileye kırmızı et yardımı yapılmıştır. Bu konuda bizleri yalnız bırakmayan hayırseverlerden Allah razı olsun.” dedi.

“UMUT yazıp 7979'a gönder 5 TL bağışta bulun”

Umut-Der’in başlatmış oldu kampanyaya destek de isteyen Doğu,“Umut-Der olarak Şubat başlarında başlatmış olduğumuz telefonun mesaj bölümünden UMUT yazıp 7979'a gönder 5 TL bağışta bulun kampanyasına hayırseverlerin destek vermelerini istiyoruz.  Detaylı bilgi isteyen hayırseverlerin 0506 746 87 97 nolu telefondan bizimle irtibata geçebilirler.”  diye konuştu.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir