• DOLAR 32.508
  • EURO 34.976
  • ALTIN 2429.921
  • ...
İhya Der dosyasında bir tahliye daha
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İhya Der dosyası kapsamında yargılanan Harun Ayaş,   aldığı  3 yıl 8 aylık cezasını tamamladıktan  sonra dün tahliye oldu. Sevenleri tahliye haberini duyar duymaz Harun Ayaş`ı karşılamak için  ceza evininin  önüne  geldi.

Cezaevi kapısı önünde karşılaşılan Ayaş, İhya Der dosyasından dolayı yargılanıp  cezaevinde bulunanlar ile ve yurt dışına çıkanlarla ilgili konuştu.

Ayaş konuşmasında, “3 yıl 8 ay önce bizleri asılsız suçlamalarla, kumpaslarla, ne olduğu belli olmayan iddialarla ceza evine attılar. Allah`a şükürler olsun 3 yıl 8 ayımızı ceza evinde geçirdik. Bereketli geçti çok şükür. Her ne kadar çıkmış olsak da, şu an ceza evinde bulunan Yusufî ortaklarımız var. Aynı zamanda yurt dışında muharecat ortaklarımız var. Bu yapılan hukuksuzlukların, zulümlerin giderilmesini, yeniden yargılanma yapılmasını ve yurt dışında bulunan kardeşlerimizin aynı zamanda ceza evinde bulunan bütün kardeşlerimizin de tutuklanmalardan dolayı yaşanan mağduriyetlerin giderilmesini istiyoruz. Bundan sonra inşallah önceki hayatımıza devam edeceğiz. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yılmayacağız Allah`ın izniyle. Bizleri yıldırmak isteyenler şu kalabalığı iyi görsünler. İnşallah Allah-u Teala`nın davası devam edecektir. Bizler de elimizden geldiğince Allah`ın davası için çalışacağız.” dedi.

Harun Ayaş`ı karşılamaya gelen sevenleri ve dostları tekbirler  ve salavatlarla   konvoy halinde evine kadar eşlik ettiler.  (Yasin Kavaklı/ Ömer Nas – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir