• DOLAR 32.59
  • EURO 34.832
  • ALTIN 2495.732
  • ...
Bismil Vefa Der fakirlere umut olmaya devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde yaptığı hayır faaliyetleri ile tanınan Bismil Vefa Der, her ay rutin olarak yaptığı yardım çalışmalarına Mart ayında da devam ederek, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.

Daha önce tespit ettikleri ihtiyaç sahibi ailelere aylık olarak rutin bir şekilde gıda ve giysi yardımında bulunan Bismil Vefa Der yetkilileri, yardımlarının muhtaç ailelere ulaştırılması için bu güne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı çok mutlu olduklarını ve yapılan bu yardım çalışmalarının daha da ileri bir noktaya taşınması gerektiğinin altını çizdiler.

Yaptıkları yardım çalışmaları hakkında bir değerlendirmelerde bulunan Bismil Vefa Der Yardım Komisyonu Başkanı Medeni İpek, kuruldukları günden bu yana yardım faaliyetlerini imkânları çerçevesinde muhtaç ve fakir ailelere yetiştirmeye çalıştıklarını belirterek bundan sonrada imkânları dâhilinde bu yardımlarının devam edeceğinin altını çizdi.

İpek, “Dernek olarak halkın maddi ve manevi sorunlarına çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bismil`de tespit ettiğimiz fakir ailelere imkânlarımız çerçevesinde yardım etmeye gayret ediyoruz. Bu ay da hamd olsun ihtiyaç sahibi onlarca aileye yardımda bulunma imkânı elde ettik. Dileğimiz çok daha fazla aileye yardım edebilecek imkâna sahip olabilmektir. Bundan dolayı, varlıklı Müslüman kardeşlerimizden daha fazla duyarlılık bekliyoruz.” Çağrısında bulundu.

İhtiyaç sahibi ailelere yardımlarının devam edeceğini belirten İpek, “Bu ay içerisinde tespit edilmiş ve kendilerine rutin olarak yardım yaptıkları 30 aileye gıda ve ihtiyaç yardımında bulunduklarını söyledi. (Hasan Gündüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir