• DOLAR 32.365
  • EURO 35.043
  • ALTIN 2325.366
  • ...
Öğrenciler için toplanan kitaplar teslim edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Toplanan kitapların teslimi için, Beşiri ilçesine bağlı Beşpınar köyü İlk ve Ortaokuluna yapılan ziyarete, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Beşiri İlçe Milli Eğitim Müdürü Übeydullah Aydın ve Petrol Ofisi İlkokulu Müdürü Ümit Dursun katıldı. Okul idarecilerinden okul ile ilgili bilgi alan Milli Eğitim Müdürü Çelik, “Öğrencilerimizin okuma arzusu bizi son derece mutlu etmiştir.” dedi.

“Camiamızın büyüklüğünü gösteren güzel bir olay yaşanıyor” diyen Çelik, “Beşiri ilçemize bağlı Beşpınar köyü İlk ve Ortaokulu öğrencilerimizin yerel basında çıkan kitap talebi haberi üzerine Milli Eğitim camiamız bu ihtiyacı kısa sürede kardeş okul vasıtasıyla giderdi. Petrol Ofisi İlkokulu idareci, öğretmen ve öğrencilerinin bu ihtiyacı giderme isteği bize ulaştığında ortaya koydukları duyarlılıktan dolayı kendilerine teşekkür ettik ve taleplerini kabul ettik. Okulda düzenlenen kitap toplama kampanyası çerçevesinde toplanan yaklaşık bin kitabı bu gün burada birlikte okul idaresine teslim ediyoruz. Bu yaşanan süreçte 3 mutluluğu birlikte yaşadık. İlki bu köyde okuyan sevgili öğrencilerimizin okuma arzusu ve kitap talebi, ikincisi bu talebi karşılamaya gönüllü olan Petrol Ofisi İlkokulu idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin duyarlılığı, üçüncüsü ise iki sevindirici gelişmenin finali olan bu güzel buluşma ve talebin yerine teslimidir.” dedi.

Çelik, Beşpınar köyü ziyaretinin ardından Beşiri ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne giderek, burada Beşiri İlçe Milli Eğitim Müdürü Übeydullah Aydın’dan, ilçenin eğitim durumu ile ilgili brifing aldı.(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir