• DOLAR 32.352
  • EURO 35.129
  • ALTIN 2308.41
  • ...
Diyarbakır`da Kutlu Doğum toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Türkiye`nin dört bir yanında düzenlenen Kutlu Doğum etkinliklerinde mevlit okuyan ve seslendirdikleri ilahileri ile yüzbinleri coşturan Özlem Ajans sanatçıları, bu yılki etkinlikler öncesi Diyarbakır`da Peygamber Sevdalıları Platformu ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Peygamber Sevdalıları Platformuna üye, Yetim, Öksüz ve Mağdurlarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği`nde (Yetim-Der) yapılan toplantıya, platform yetkilileri ve Özlem Ajans sanatçıları katıldı.

Nisan ayı itibariyle başlayacak olan Kutlu Doğum etkinlikleri hakkında bir değerlendirmede bulunulan Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır İl Koordinatörü Cemil Cahit Ünsal, etkinlikler öncesinde yapılaması gereken çalışmalar hakkında sanatçılarla faydalı bir istişarede bulunduklarını söyledi.

İlk Kutlu Doğum programı 28 Mart`ta

Kutlu Doğum etkinliklerinin heyecanını şimdiden yaşamaya başladıklarını belirten Ünsal, “Nisan ayı ile beraber inşallah kutlu doğum etkinliklerine başlayacağız. Bu konuyu konuşmak için sanatçı kardeşlerimizle burada bir toplantı gerçekleştirdik. Onlarla da yapılacak olan işler hakkında istişarede bulunduk. Kısmet olursa ilk startımızı 28 Mart`ta vereceğiz ve Kutlu Doğum etkinliklerimize başlayacağız.” ifadelerini kullandı.

Bu yıl yaklaşık bir engel çıkmaması durumunda 300 yerde Kutlu Doğum etkinlikleri yapmayı düşündüklerini belirten Ünsal, “Öyle görünüyor ki bu sayı gittikçe artacak. Daha güzel etkinlikler olması için elimizden tüm gayreti sarf edeceğiz.” dedi.

“Kutlu Doğum özel albümlerimiz hazırlandı”

Konu ile ilgili olarak bir değerlendirmede bulunan Özlem Ajans Basın ve Medya Danışmanı Mehmet Emin Gülsever ise,  bu yıl yapılacak olan Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında çok güzel iki hediye CD hazırladıklarını ve bunu da çok büyük bir heyecan içerisinde hazırladıklarını söyledi.

Gülsever, “Öncelikle hayırlı olsun diyelim. Etkinliklerin en önemli unsurlarından biri ilahilerdir.  Bu ilahileri seslendiren sanatçılar genelde Özlem Ajans bünyesindeki sanatçılarımızdır. Her sene olduğu gibi bu yıl da Kutlu Doğuma yönelik çalışmalarımıza aylar öncesinden başladık. Kutlu Doğum özel albümlerimiz hazırlandı.  Bu sene de Türkçe ve Kürtçe olmak üzere iki güzel çalışmamız olacak. Farklı sanatçıların seslendirdiği Hz. Muhammed`e (sav) yönelik ilahiler son aşamaya geldi. Bu günkü toplantıda da bu konu ile ilgili son çalışmalarımızı yaptık. Peygamber Sevdalıları Platformu yetkilileri ile bu konuda koordineli bir çalışma yürütüyoruz. Dileğimiz bu konuda en güzel olanı yapmaktır. “ şeklinde konuştu.  (Hamza Adiyaman – İLKHA )

Bu haberler de ilginizi çekebilir