• DOLAR 32.558
  • EURO 34.91
  • ALTIN 2427.196
  • ...
Avrupa Yetim Der Tarsus'ta muhtaçların yüzünü güldürdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkezi Almanya’da bulunan Avrupa Yetim Der, Mersin’in Tarsus ilçesinde tespit ettikleri fakir ve muhtaç ailelere, Mustazaflar Cemiyeti Yardım Komisyonu aracılığı ile yardımda bulundu.

Avrupa Yetim Der tarafından gönderilen yardım kolileri Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi olan Mustazaflar Cemiyeti Yardım Komisyonu tarafından daha önce tespit edilmiş yardıma muhtaç ailelere ulaştırıldı. Kendilerine yardım yapılan aileler, yardımın yapılmasına vesile olan hayırseverlere duada bulundu.

Kuruluş olarak Tarsus’ta daha önceden tespit ettikleri birinci derecede yardıma muhtaç, 30 aileye gıda yardımında bulunduklarını belirten Mustazaflar Cemiyeti Yardım Komisyonu Başkanı Ziya Bayık, amaçlarının muhtaç ve fakir ailelere ulaşmak ve onların sıkıntılarını hafifletmeye çalışmak olduğunu ifade etti.

Bayık, yardım faaliyetlerinin devam ettiğini belirterek, “Bu yardımları Almanya’daki Avrupa Yetim Der aracılığıyla bize ulaşmasında destek olan hayırseverlerden Allah razı olsun. Allah yardım yapan hayırseverlerin yardımlarını kabul etsin.” diye konuştu.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir