• DOLAR 32.591
  • EURO 34.858
  • ALTIN 2492.15
  • ...
MTDF`den Mardin Valisi Koçak`a ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF) Başkanı Mehmet Şerif Öter ve yönetim kurulu üyeleri, son Valiler Kararnamesi ile Mardin`e atanan Vali Ömer Faruk Koçak`a “Hoş geldin” ziyaretinde bulundu.

Yapılan ziyarette Federasyon Başkanı Mehmet Şerif Öter, Vali Ömer Faruk Koçak`a yeni görevinde başarılar dileyerek, federasyonun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Öter, federasyon olarak Mardin`in kalkınması için kendilerine düşen bir görev olduğunda sivil toplum olarak her zaman yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Ziyarette yaşanan elektrik sorunu gündeme gelmesi üzerine elektrik sorunun çözüme kavuşması için ilgili taraflardan detaylı bilgi alınacağını belirten Vali Koçak, tarımda sulama sezonu başlamadan elektrik sorununu çözüme kavuşturmanın önemli ve gerekli olduğunu ve bu yönde doğru ve adil olan kararları almaktan tereddüt etmeyeceklerini ifade etti.

Koçak Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonun çalışmalarında başarılar dileyerek, kendilerine yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir