• DOLAR 32.572
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2412.38
  • ...
Diyarbakır sokaklarında uyuşturucu kavgası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır merkez Bağlar ilçesinde dün akşam çıkan uyuşturucu kavgasında M.A isimli şahsa silahla saldırdığı tespit edilen 6 kişiden 4`ü polisin takibi sonucu yakalandı.

Olay dün akşam saat 20.00 sıralarında merkez Bağlar ilçesi Fatih Mahallesi 151. Sokakta meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, olay, cadde üzerinde uyuşturucu kullandığı tespit edilen M.A isimli şahıs ile bölgede uyuşturucu sattıkları ve PKK'nin şehir çetesi  YDG-H'li oldukları bilinen 6 kişi arasında uyuşturucudan dolayı tartışma çıktı.

Çıkan tartışmada 24 yaşındaki M.A. önce döven grup daha sonra silahla yaralayarak olay yerinden kaçtılar.

Başına ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbelerle ve kurşunlardan dolayı kanlar içerisinde yere yığılan M.A, çevrede bulunanların haber verdiği ve olay yerine kısa süre içinde gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Olay sonrası olay yerine gelen ve saldırganların ara sokaklara kaçtığı ihbarını değerlendiren polis, sokaklarda arama başlattı.

Olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri ise M.A`ya saldıran ve silahla yaraladıktan sonra olay yerinden kaçan 6 kişilik gruba ait olduğunu tahmin ettiği sigara izmaritlerini ve diğer delilleri toplayarak olay yeri incelemesinde bulundu.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polisin olayla ilgisi olduğu tespit edilen 4 kişiyi gözaltına aldığı öğrenilirken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 24 yaşındaki M.A.`nın ise durumunun kritik olduğu öğrenildi. – İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir