• DOLAR 32.371
  • EURO 34.964
  • ALTIN 2325.29
  • ...
Umut Kapısı Gıda Bankası Şubat Ayı Faaliyet Raporunu yayınladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umut Kervanı Yardım Platformu Üyesi olan Diyarbakır Umut Kapısı Gıda Bankası Şubat ayı faaliyet raporunu açıkladığı basın açıklamasında; “Kurumumuz bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da muhtaç ailelerin umudu olmaya devam edecektir.” dedi.

“Hayır sahibi her kes yardımlarının nereye gittiğini gönül rahatlığı ile takip edebilir”

Diyarbakır Umut Kapısı Gıda Bankası olarak yaptıkları yardım çalışmalarını her ay rutin bir şekilde açıkladıklarını ve hayır sahibi her kesin yardımlarının nereye gittiğini gönül rahatlığı ile takip edebildiğini belirten Dernek başkanı M. Sıdık Furkan, geçen aylarda da basına verdikleri açıklamalar ile bu çalışmalarının takip edilebileceğinin altını çizdi.

Furkan, “Şubat ayı itibari ile Allah`a Hamd olsun yeni tespitlerimizi yaptık ve 2015 yılı evrak düzenleme işlemlerimizi tamamladık. İnşallah Şubat ayı itibari ile 2015 yılı içerisinde de tespit ettiğimiz mağdur aileler dâhil olmak üzere bu güne kadar Umut Kapısı Gıda Bankasından yardım almaya hak kazanmış tüm kardeşlerimize aylık ihtiyaçlarını dağıtmaya ve ihtiyaçlarını gidermeye devam edeceğiz.” dedi.

“75`i Suriyeli aile olmak üzere toplam 461 aileye ulaştık”

Şubat ayın içerisinde yapmış oldukları toplam yardımın 17 bin 863 TL olduğunu belirten Furkan, kendilerine yardım yapılanlar arasında 75`i Suriyeli aile olmak üzere toplam 461 aileye ulaştıklarını söyledi.

Furkan, “Bu konuda bizden yardımını esirgemeyen tüm hayır sahiplerine ve 2015 yılı için tespit çalışmalarda özverili bir şekilde çalışan tüm üye ve gönüllü kardeşlerimize teşekkürlerimi arz ediyorum. Allah hepsinden razı olsun hayırlarını kabul etsin.” ifadelerini kullandı. – İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir