• DOLAR 32.59
  • EURO 34.852
  • ALTIN 2507.365
  • ...
Muş Muhtarlar Derneği, HÜDA PAR`ı ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muş Muhtarlar Derneği Başkanı Turan Süme ve muhtarlardan oluşan beraberindeki bir heyetle Muş HÜDA PAR 1. Olağan Kongresinden sonra İl Başkanlığına seçilen Mehmet Şirin Çağlayan`a ‘Hayırlı olsun` ziyaretinde bulundu.  Ziyarette İl Başkanı Çağlayan İle İl İdare Kurulu üyeleri hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren HÜDA PAR İl Başkanı Şirin Çağlayan, Muhtarların toplum içerisinde etkin bir rol üstlendiklerini ve toplumsal sorunlarda sürekli muhtarlarla diyalog içerisinde olmak istediklerini vurguladı.

Başkan Çağlayan, “Bundan önceki süreçte de farklı alanlarda topluma hizmet noktasında çalışmalarımız ve hizmetlerimiz oldu. Üstlendiğimiz görev itibariyle topluma karşı sorumluluğumuzun çok daha fazla olduğunun bilincindeyiz. Halkın sorunlarına çare buluma noktasında toplumun sivil organlarının yardım ve desteklerine ihtiyacımız var.  Bu anlamda siz değerli muhtarlarımızın da halkımıza hizmet noktasında ne kadar ağır bir yükün altında olduğunuzun farkındayız.  Bu nedenle toplumumuzun hem siyasi, hem ekonomik hem de ahlaki sorunlarına çözüm bulabilme noktasında siz değerli muhtarlarımızın yardımına ihtiyacımız vardır. Bu anlamda sizinle sürekli bir diyalog içerisinde olmamızın bizi fazlası ile memnun edeceğini ifade etmek isteriz.” dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Turan Süme, “Biz muhtarlar olarak çeşitli sorunlar ve sıkıntılar yaşadık. Daha önceki dönemlerde muhtarlarımızın, özellikle ekonomik anlamda çektikleri sıkıntılar doğal olarak hizmet noktasında da sıkıntılara neden oluyordu. Oluşturulan Muhtarlar Konfederasyonuyla sorunlarımız kısmen de olsa gideriliyor. Bilindiği üzere, çözüm sürecinde de muhtarlar önemli bir rol almışlardı. Bundan sonraki süreçlerde de halkımıza hizmet noktasında elimizden gelen tüm gayretimizi sarf edeceğiz. Beraber hareket etmemiz halinde hizmet noktasında çok daha olumlu sonuçlara varacağımızın kanaatindeyiz. Yeni göreviniz hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

Hatıra fotoğrafı çekildikten sonra muhtarlara Parti programını içeren kitap hediye edildi.  (Sezer Özer-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir