• DOLAR 32.572
  • EURO 34.977
  • ALTIN 2424.64
  • ...
Memur-Sen Gaziantep Şube Başkanlığı seçimi yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Eğitim-Bir-Sen Mehmet Akif İnan Toplantı Salonu’nda gerçekleşen oylamada Eğitim-Bir-Sen Gaziantep Şube Başkan’ı Ahmet Gök oy çokluğuyla Memur-Sen İl Başkanlığına seçildi.

Halen Eğitim-Bir Sen Gaziantep Şube Başkanlığı görevini yürüten Ahmet Gök’ün Memur-Sen Gaziantep Şube Başkanlığına seçilmesi, üyeler arasında memnuniyetle karşılandığı belirtildi.

Konuyla ilgili basın açıklaması yapan Gök, “Memur-Sen camiasının şahsıma göstermiş olduğu teveccüh, beni daha fazla sorumluluk ve mesuliyet altında bırakmıştır. Onların bana duymuş olduğu güven ve teveccühe saygı duyuyorum ve kurumumuza bağlı bulunan tüm üyelerimizin sendikal hakları ve mesleki hayatlarının iyileştirilmesi konusunda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Sendikal mücadelemizi emeğin, alın terinin, ekmeğin daha değerli olduğu Türkiye vizyonu ile yürütüyoruz. Ekmeğin hakça bölüşülmesini, emeğin hakkının verilmesini, kamu görevlilerine yönelik yasakların sona ermesini, sendikal misyonumuz olarak görmekteyiz.”dedi.

Gök, açıklamasının  sonunda, “Memur-Sen ailesi olarak büyük ve yeni Türkiye hedefinde milletimizle birlikte yol almaktan, dünyada zulmün bitmesi adına mazluma destek olmaktan, zalime ve zulme karşı çıkmaktan, sömürü düzenine direnmekten vazgeçmeyeceğimizin bilinmesini istiyoruz. Emperyalizm, kapitalizm ve Siyonizm’in dünyayı hapsetmek istediği kan, zulüm ve sömürü düzeninin ‘önce insan’ ve ‘mutlaka insan onuru’ diyenlerin el birliğiyle yıkılacağına inanıyorum.” İfadelerini kullandı.   (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir