• DOLAR 32.589
  • EURO 34.858
  • ALTIN 2507.951
  • ...
Kutlu Doğum İstişare Toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Siirt İl Koordinatörlüğü yetkililerinden Ramazan Tokdemir başkanlığında  toplanan platform temsilcileri,  Siirt'in il ve ilçeleri dahil olmak üzere toplam 6 merkezde düzenlenmesi planlanan Kutlu Doğum etkinlikleri için fikir alışverişinde bulundu.

Toplantının amacının daha güzel programlar düzenlemek olduğunu ifade eden Tokdemir, "Bu sene Siirt Merkez başta olmak üzere Eruh, Kurtalan ve Pervari İlçeleri ile Atabağlar(Comaniye) Beldesi ve Hesko Köyü olmak üzere toplam 6 merkezde Kutlu Doğum etkinlikleri düzenlemeyi planlıyoruz. Bu organizasyonların daha çok gelişmesi adına platform yetkili ve gönüllülerine büyük sorumluluklar düşmektedir.Bu sene Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında Peygamber Efendimiz ile ilgili bir albüm çalışması yapıldı ve bu albümden Siirt'te 15 bin adedini halkımıza hediye edeceğiz inşallah." dedi.

Ayrıca salavat kampanyasının 26 Nisan 2015 tarihine kadar süreceğini hatırlatan Tokdemir, "Siirt Merkez Kutlu Doğum programı 26 Nisan'da Stadyumda yapılacak. Ayrıca 4 Nisan'da Kurtalan İlçesinde, 5 Nisan'da Eruh ilçesinde, 24 Nisan'da Atabağlar (Comaniye) beldesinde ve 25 Nisan'da Pervari ilçesinde düzenleyeceğimiz etkinliklere tüm halkımız davetlidir. Kutlu doğum ayının başta İslam alemi olmak üzere tüm insanlığa huzur, mutluluk ve barış getirmesini diliyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir