• DOLAR 32.352
  • EURO 35.129
  • ALTIN 2308.41
  • ...
`Hizbullah da muhatap alınmalıdır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hüda Par Batman Merkez İlçe Başkanlığı'na seçilen Ömer Faruk Dursun ve parti yönetimi, Batman Gazeteciler Derneği Başkanı Salih Uyanık`ı ziyaret ederek, önemli açıklamalarda bulundu.

Sait Seyitoğlu ve Abdussamet Sabaz ile Batman Doğuş gazetesini ziyaret eden Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Dursun özetle şunları dedi: “Partimizin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Halkın nasıl bir vekil istediğini biliyoruz. Bu kente ithal vekil getiriyorlar. Vekil olacak adaylar bu kentin sorunlarını bilmiyorlar. Yerel seçimlerde sayısal olarak kaybetmiş olabiliriz fakat Batman`da yüzde 85 evi ziyaret edip, çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik.

"BDP`den çok oy aldık"

Hüda Par yeni bir partidir. İlk seçiminde halka ulaşma noktasında başarılı olmuştur. Saha çalışmalarında AK Partiden değil, BDP`den çok oy aldık. BDP`li olduklarını söyleyen vatandaşlar, kentin hizmete ihtiyacı olduğunu belirterek oylarını Hüda Par`a verdiler.

"Hizbullah da muhatap alınmalıdır"

Çözüm sürecinde sadece PKK`nın muhatap alınmasını doğru bulmuyoruz. Kürtleri sadece PKK temsil etmiyor. Bu ülkede Hizbullah da muhatap alınmalıdır. Paralel yapının komplosuyla birçok kişi cezaevlerine atılıp, ömür boyu hapis aldılar. Bende kuran dersi verdim diye, cezaevine konuldum ve çıktıktan sonrada memurluktan atıldı.”

Hürseda Haber

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir