• DOLAR 32.583
  • EURO 34.761
  • ALTIN 2485.907
  • ...
Belediye ile DİSK arasında toplu iş sözleşmesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şehitkamil Belediyesi Meclis salonunda gerçekleşen törene Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, DİSK Gaziantep Bölge ve 3 Nolu Şube Başkanı Ali Güdücü, ve çalışanlar katıldı. 

Toplantının açılış konuşmasını yapan DİSK Gaziantep Bölge ve 3 Nolu Şube Başkanı Ali Güdücü, “2015 toplu sözleşmemizi 1 Ocak tarihinde başlatarak, 5 Mart itibariyle sonlandırmış bulunuyoruz. Tüm başkanlarımız imkanlar çerçevesinde sizin haklarınız konusunda ellerinden gelen iyileştirmeleri yaptılar. Bütün imkanları zorlayarak bu noktaya geldik. Sizlerde elinizden geldiğince düzenli çalışarak, evinize helal lokma götürmelisiniz. İşinize ve iş yerimize sahip çıkmalısınız. Burada işçi olarak değer gördük ve herhangi bir ayrımla karşılaşmadık. Bu yüzden başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve başkan yardımcılarıma teşekkür ediyorum. Hepimize hayırlı olsun.” dedi.

Küreselleşen dünyada ekonomik krizlerin olduğu bir ortamda ellerinden geleni yaptıklarını belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, “Başkanımızın dediği gibi bizde hiçbir zaman sınıf ayrımı olmadı. Göreve geldiğimizden beri herhangi bir ayrımcı yaklaşımımız olmadı. İnsanın dini, dili, ırkı, partisi ne olursa olsun ayrım yapmayız, ancak yaptığı işe göre ayrı tutarız. Bizim ortak paydamız Gaziantep, ortak paydamız Şehitkamil. Çalışma arkadaşlarımızla ve başkanımızla konuşarak bir karara vardık. Doların bu kadar yükselmesi, dünyada bir takım kavgalar varken, ekonomimizi kontrol altında tutmalıyız. Bu kavgalardan etkilenmemek elde değil. Bugün Dolar ve Euro’daki yükselişi görüyoruz. Gönül isterdi ki bu şartların üstüne çıkalım. Ancak bu kaynakların artırılması ve devletin zengin olması gerekiyor ki, sonraki yıllara daha iyi bir gelecek kuralım. Bu sözleşmenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve DİSK Gaziantep Bölge ve 3 Nolu Şube Başkanı Ali Güdücü protokol imzasını attı.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir