• DOLAR 32.342
  • EURO 35.154
  • ALTIN 2309.541
  • ...
SON DAKİKA
3 gün sonra tekrar görmeye başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İl Müftülüğüne bağlı Necat Nasıroğlu Yatılı Kız Kur`an Kursunda bir yıldır hafızlık eğitimi alan Sümeyye Sönmez, aniden görme yetisini kaybetti. Olayın öğrenilmesi ile Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırılarak Nöroloji Servisinde tedavi görmeye başlayan hafızlık öğrencisi Sönmez, 3 gün sonra sabah namazına uyandığında tekrar görmeye başladı.

Olayın olduğu andan iyileşme sürecine kadar Sönmez'e yoğun ilgi ve alaka gösteren İl Müftüsü Hasan Çağlar; “Bu Allah`ın bir mucizesi gibi. Sümeyye kızımız hafızlık eğitimi aldığı Necat Nasıroğlu Yatılı Kız Kur`an Kursumuzda aniden görme yetisini kaybetti. Olayı duyduğumuz anda çok müteessir olduk ve tedavisi için hemen Bölge Devlet Hastanesine getirdik. İlk andan itibaren tedavisini adım adım takip ettik. Hatta Dicle Üniversitesi Nöroloji bölüm doktorlarıyla iletişim halinde olduk. Sümeyye kızımız sabah namazına kalktığında Allah`ın inayetiyle tekrar görmeye başladı. Allah`ın kelamı olan Kur`an-ı Kerim'i hıfz etmeye devam etmesine bir mani kalmadı. Bu Allah`ın, kelamı olan Kur`an-ı Kerim'i hıfz etmek için bir mucize gibi.” diye konuştu.

Çağlar, hafızlık öğrencisi Sümeyye Sönmez`e İl Müftülüğü personellerinin aralarında topladığı 500 TL‘lik yardım çekini teslim ederek geçmiş olsun dileklerini sundu. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir