• DOLAR 32.58
  • EURO 34.916
  • ALTIN 2440.432
  • ...
Ceyhan da Peygambere Salâvat Kampanyası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Her yıl Türkiye geneli yapılan Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında  Kutlu Doğum 'Salavat Kampanyası'  için, Peygamber  Sevdalıları Platformuna Bağlı Ceyhan İlim –Der “ Her Güne Binler Salavat” diyerek Ceyhan`ın dört bir yanını afişlerle donattı.

 Peygamber Sevdalıları Platformu Ceyhan Sözcüsü Zülfü Şahin, Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında  yapılan  çalışmaları  İLKHA ile paylaşan Şahin, “Ceyhan da beşincisini düzenleyeceğimiz Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamın da  'Her  Güne   Binler Salavat' diyerek çalışmalarımıza start verdik.  Amacımız  peygamber  sevgisini  yüreklerde  daima canlı tutmak ve onun günümüzün sorun ve sıkıntılarına tek çare olduğunu kavratabilmektir. İnsanlar peygamberi hakkıyla tanıyıp onu gerçek manada severse ve onun emirlerine itaat edip sünnetine sarılırsa, işte insanlık  o zaman  içine düştüğü bu karanlık buhrandan  kurtulur.`` dedi.

Şahin daha sonra, “ Bu hayırlı çalışma için Ceyhan'ın geneline  500 afiş astık afişler üzerindeki numaralardan bize ulaşıp  salavatları  teslim edebilirler. Bu hayırlı çalışmaya genç yaşlı tüm halkımızın katılımlarını bekliyoruz “diyerek Ceyhanlıları 'Salavat Kampanyası'na davet etti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir