• DOLAR 32.508
  • EURO 34.582
  • ALTIN 2494.866
  • ...
Yeni hafta kar yağışıyla başlıyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bu sene bahar biraz rötarlı gelecek. Yeni hafta ile birlikte sıcaklıklar düşecek yüksek bölgelerde ve iç bölgelerimizde karla karışık yağmur görülecek. Son hava durumu raporlarına göre ülke genelinde soğuk rüzgarlar ve şiddetli yağışlar var.

Çarşamba gününden itibaren yüksek kesimlerde karla karışık yağmur görülecek.

Meteoroloji don ve buzlanmaya karşı vatandaşları uyardı. Peki İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Konya, Kayseri, Bursa, Eskişehir, Afyon ve Kırklareli'nde hava durumu basıl?
İstanbul, Trakya ve Marmara Bölgesi'nde öğleden sonra fırtına, yağış ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Bursa ce çevresinde şiddetli yağış bekleniyor. Sıcaklıklar ülke genelinde düşüyor. Doğu bölgelerde ve yüksek yerlerde karla karışık yağmur görülebelir.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin batı kesimlerinin çok bulutlu, Marmara'nın batısı ve Ege ile İstanbul, Yalova ve Bursa çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus beklenmektedir.

Bu haberler de ilginizi çekebilir